Япондоо төдийгүй дэлхийд алдартай “явдаг суши” буюу “Кайтензүши” ресторан болох Нагомигийн 2 дахь салбар Засгийн газрын ордны баруун талд, \Пума зочид буудлын урд\ Таван Богд Плаза-ийн 2 давхарт нээгдлээ.
Хэрвээ та Япон маягийн тансаг орчинд тухлангаа, жинхэнэ япон амттай “явдаг суши” буюу “кайтэнзуши” –г амтлахыг хүсвэл Нагоми -2 рестораныг зориорой. Жинхэнэ япон чанарыг мэдрүүлсэн тус ресторан нь өдөр бүр 11.30- 22.00 цагийн хооронд ажилладаг юм байна. Ажил хэрэгч, бизнесмен хүмүүст албан яриа өрнүүлэхэд тохиромжтой VIP өрөөтэй.
Нагоми 1 ресторан нь төв Хаан банкны 1 давхарт байрладаг билээ.
Жинхэнэ япон сушины амтыг эндээс л амтлахын учир...
Нагоми рестораны хамт олон 20 гаруй төрлийн суши загас, далайн гаралтай бүтээгдэхүүн, будаа, бүхий л хоолны орцоо Япон улсаас импортоор авчирдаг. “Явдаг сүши”-ний тоног төхөөрөмж нь дэлхийн зах зээлийн 60 хувийг хангадаг Ишино үйлдвэрийнх. Япон тогооч нар Сүзүмо компанид үйлдвэрлэсэн сушины будаа бөөрөнхийлдөг өхөөрдөм Сүши роботынхоо хамт хүрэлцэн ирсэн зочдоо шинэхэн сушигээр дайлдаг.
“Нагоми” рестораны урсдаг сүшиний ширээн дээр өнгө өнгийн тавагтай, төрөл бүрийн загасны сүши явж байгааг хараад өөрийн эрхгүй идэх хүсэл тань төрөх биз ээ. Эндээс зөвхөн сүши ч биш төрөл бүрийн ундаа,жимс, десерт, шөл боон бусад хүнсийг сонгон авах боломжтой юм байна. Бусад ресторануудад хоол захиалж хүлээдэг бол Нагоми ресторанд урсдаг ширээн дээр явж байгаа сүшинээс өөрийнхөө сонголтоор авч зооглох боломжтой. Яарсан үед Таны алтан цагийг хэмнэж чадна.
Тооцоогоо хэрхэн хийх вэ?
Сүшиний тооцоог хийхдээ хэрэглэсэн тавагны төрөл, тоогоор бодно. Тавагнууд нь өнгө загвар хэлбэр хэмжээнээсээ хамаараад өөр өөр байна. Тавагнуудын үнийг ширээн дээрх менюнээс харж болно. Ерөнхийдөө хямдууд нь энгийн тавган дээр, үнэтэй нь чимэглэл ихтэй тавган дээр ирдэг.
Явдаг суши буюу кайтен суши рестораны хэзээ үүссэн бэ?
Явдаг сүшитэй рестораныг Ёшиаки Шираиши хэмээх суши рестораны эзэн санаачилсан аж. Өөрийн сүшины ресторанаа ажилчдаар хангахад бэрхшээлтэй тулгарсан тэрээр Асахи шар айрагны үйлдвэрт шар айрагны лонх бөглөх эргэлддэг тавцанг хараад “Кайтэн суши” буюу “явдаг суши” ресторан нээх санаагаа олжээ. Тавцангийн загварыг гаргахаар 5 жил хөдөлмөрлөсний эцэст 1958 онд Осакад анхны ресторанаа Мавара Генроку нэртэйгээр нээж байсан байна.
Кайтен суши ресторанд үйлчлүүлэгчид эхэндээ тавцан руу харж суудаг байсан бөгөөд энэ нь олноороо явж байгаа хүмүүст тийм ч тохиромжтой бус байсан тул ширээнүүдийг нэмж нэг ширээнд 6 хүн багтахаар зохион багуулалттай болгосноор тавцангийн уртыг хэмнэжээ.
1970 онд Осакад болсон World Expo-д оролцсоноор анх Сүши рестораны цэцэглэлт эхэлжээ. 1980 онд гадуур хооллох явдал ихэссэнтэй холбоотойгоор, мөн 1990-ээд оны сүүлээр эрүүл хооллолтыг эрэхмлэх, үнэ цэнэтэй байдлыг илүүд үзэх болсноор Кайтэн сүши ихэд дэлгэрчээ. Сүүлийн үед ийм төрлийн ресторанаас санаа авч Хятад үндэсний хоолны эргэлддэг Димсум ресторан гарах болжээ.
Хэрвээ та Япон маягийн тансаг орчинд тухлангаа, жинхэнэ япон амттай “явдаг суши” буюу “кайтэнзуши” –г амтлахыг хүсвэл Нагоми -2 рестораныг зориорой. Жинхэнэ япон чанарыг мэдрүүлсэн тус ресторан нь өдөр бүр 11.30- 22.00 цагийн хооронд ажилладаг юм байна. Ажил хэрэгч, бизнесмен хүмүүст албан яриа өрнүүлэхэд тохиромжтой VIP өрөөтэй.
Нагоми 1 ресторан нь төв Хаан банкны 1 давхарт байрладаг билээ.
Жинхэнэ япон сушины амтыг эндээс л амтлахын учир...
Нагоми рестораны хамт олон 20 гаруй төрлийн суши загас, далайн гаралтай бүтээгдэхүүн, будаа, бүхий л хоолны орцоо Япон улсаас импортоор авчирдаг. “Явдаг сүши”-ний тоног төхөөрөмж нь дэлхийн зах зээлийн 60 хувийг хангадаг Ишино үйлдвэрийнх. Япон тогооч нар Сүзүмо компанид үйлдвэрлэсэн сушины будаа бөөрөнхийлдөг өхөөрдөм Сүши роботынхоо хамт хүрэлцэн ирсэн зочдоо шинэхэн сушигээр дайлдаг.
“Нагоми” рестораны урсдаг сүшиний ширээн дээр өнгө өнгийн тавагтай, төрөл бүрийн загасны сүши явж байгааг хараад өөрийн эрхгүй идэх хүсэл тань төрөх биз ээ. Эндээс зөвхөн сүши ч биш төрөл бүрийн ундаа,жимс, десерт, шөл боон бусад хүнсийг сонгон авах боломжтой юм байна. Бусад ресторануудад хоол захиалж хүлээдэг бол Нагоми ресторанд урсдаг ширээн дээр явж байгаа сүшинээс өөрийнхөө сонголтоор авч зооглох боломжтой. Яарсан үед Таны алтан цагийг хэмнэж чадна.
Тооцоогоо хэрхэн хийх вэ?
Сүшиний тооцоог хийхдээ хэрэглэсэн тавагны төрөл, тоогоор бодно. Тавагнууд нь өнгө загвар хэлбэр хэмжээнээсээ хамаараад өөр өөр байна. Тавагнуудын үнийг ширээн дээрх менюнээс харж болно. Ерөнхийдөө хямдууд нь энгийн тавган дээр, үнэтэй нь чимэглэл ихтэй тавган дээр ирдэг.
Явдаг суши буюу кайтен суши рестораны хэзээ үүссэн бэ?
Явдаг сүшитэй рестораныг Ёшиаки Шираиши хэмээх суши рестораны эзэн санаачилсан аж. Өөрийн сүшины ресторанаа ажилчдаар хангахад бэрхшээлтэй тулгарсан тэрээр Асахи шар айрагны үйлдвэрт шар айрагны лонх бөглөх эргэлддэг тавцанг хараад “Кайтэн суши” буюу “явдаг суши” ресторан нээх санаагаа олжээ. Тавцангийн загварыг гаргахаар 5 жил хөдөлмөрлөсний эцэст 1958 онд Осакад анхны ресторанаа Мавара Генроку нэртэйгээр нээж байсан байна.
Кайтен суши ресторанд үйлчлүүлэгчид эхэндээ тавцан руу харж суудаг байсан бөгөөд энэ нь олноороо явж байгаа хүмүүст тийм ч тохиромжтой бус байсан тул ширээнүүдийг нэмж нэг ширээнд 6 хүн багтахаар зохион багуулалттай болгосноор тавцангийн уртыг хэмнэжээ.
1970 онд Осакад болсон World Expo-д оролцсоноор анх Сүши рестораны цэцэглэлт эхэлжээ. 1980 онд гадуур хооллох явдал ихэссэнтэй холбоотойгоор, мөн 1990-ээд оны сүүлээр эрүүл хооллолтыг эрэхмлэх, үнэ цэнэтэй байдлыг илүүд үзэх болсноор Кайтэн сүши ихэд дэлгэрчээ. Сүүлийн үед ийм төрлийн ресторанаас санаа авч Хятад үндэсний хоолны эргэлддэг Димсум ресторан гарах болжээ.
Япондоо төдийгүй дэлхийд алдартай “явдаг суши” буюу “Кайтензүши” ресторан болох Нагомигийн 2 дахь салбар Засгийн газрын ордны баруун талд, \Пума зочид буудлын урд\ Таван Богд Плаза-ийн 2 давхарт нээгдлээ.
Хэрвээ та Япон маягийн тансаг орчинд тухлангаа, жинхэнэ япон амттай “явдаг суши” буюу “кайтэнзуши” –г амтлахыг хүсвэл Нагоми -2 рестораныг зориорой. Жинхэнэ япон чанарыг мэдрүүлсэн тус ресторан нь өдөр бүр 11.30- 22.00 цагийн хооронд ажилладаг юм байна. Ажил хэрэгч, бизнесмен хүмүүст албан яриа өрнүүлэхэд тохиромжтой VIP өрөөтэй.
Нагоми 1 ресторан нь төв Хаан банкны 1 давхарт байрладаг билээ.
Жинхэнэ япон сушины амтыг эндээс л амтлахын учир...
Нагоми рестораны хамт олон 20 гаруй төрлийн суши загас, далайн гаралтай бүтээгдэхүүн, будаа, бүхий л хоолны орцоо Япон улсаас импортоор авчирдаг. “Явдаг сүши”-ний тоног төхөөрөмж нь дэлхийн зах зээлийн 60 хувийг хангадаг Ишино үйлдвэрийнх. Япон тогооч нар Сүзүмо компанид үйлдвэрлэсэн сушины будаа бөөрөнхийлдөг өхөөрдөм Сүши роботынхоо хамт хүрэлцэн ирсэн зочдоо шинэхэн сушигээр дайлдаг.
“Нагоми” рестораны урсдаг сүшиний ширээн дээр өнгө өнгийн тавагтай, төрөл бүрийн загасны сүши явж байгааг хараад өөрийн эрхгүй идэх хүсэл тань төрөх биз ээ. Эндээс зөвхөн сүши ч биш төрөл бүрийн ундаа,жимс, десерт, шөл боон бусад хүнсийг сонгон авах боломжтой юм байна. Бусад ресторануудад хоол захиалж хүлээдэг бол Нагоми ресторанд урсдаг ширээн дээр явж байгаа сүшинээс өөрийнхөө сонголтоор авч зооглох боломжтой. Яарсан үед Таны алтан цагийг хэмнэж чадна.
Тооцоогоо хэрхэн хийх вэ?
Сүшиний тооцоог хийхдээ хэрэглэсэн тавагны төрөл, тоогоор бодно. Тавагнууд нь өнгө загвар хэлбэр хэмжээнээсээ хамаараад өөр өөр байна. Тавагнуудын үнийг ширээн дээрх менюнээс харж болно. Ерөнхийдөө хямдууд нь энгийн тавган дээр, үнэтэй нь чимэглэл ихтэй тавган дээр ирдэг.
Явдаг суши буюу кайтен суши рестораны хэзээ үүссэн бэ?
Явдаг сүшитэй рестораныг Ёшиаки Шираиши хэмээх суши рестораны эзэн санаачилсан аж. Өөрийн сүшины ресторанаа ажилчдаар хангахад бэрхшээлтэй тулгарсан тэрээр Асахи шар айрагны үйлдвэрт шар айрагны лонх бөглөх эргэлддэг тавцанг хараад “Кайтэн суши” буюу “явдаг суши” ресторан нээх санаагаа олжээ. Тавцангийн загварыг гаргахаар 5 жил хөдөлмөрлөсний эцэст 1958 онд Осакад анхны ресторанаа Мавара Генроку нэртэйгээр нээж байсан байна.
Кайтен суши ресторанд үйлчлүүлэгчид эхэндээ тавцан руу харж суудаг байсан бөгөөд энэ нь олноороо явж байгаа хүмүүст тийм ч тохиромжтой бус байсан тул ширээнүүдийг нэмж нэг ширээнд 6 хүн багтахаар зохион багуулалттай болгосноор тавцангийн уртыг хэмнэжээ.
1970 онд Осакад болсон World Expo-д оролцсоноор анх Сүши рестораны цэцэглэлт эхэлжээ. 1980 онд гадуур хооллох явдал ихэссэнтэй холбоотойгоор, мөн 1990-ээд оны сүүлээр эрүүл хооллолтыг эрэхмлэх, үнэ цэнэтэй байдлыг илүүд үзэх болсноор Кайтэн сүши ихэд дэлгэрчээ. Сүүлийн үед ийм төрлийн ресторанаас санаа авч Хятад үндэсний хоолны эргэлддэг Димсум ресторан гарах болжээ.
Хэрвээ та Япон маягийн тансаг орчинд тухлангаа, жинхэнэ япон амттай “явдаг суши” буюу “кайтэнзуши” –г амтлахыг хүсвэл Нагоми -2 рестораныг зориорой. Жинхэнэ япон чанарыг мэдрүүлсэн тус ресторан нь өдөр бүр 11.30- 22.00 цагийн хооронд ажилладаг юм байна. Ажил хэрэгч, бизнесмен хүмүүст албан яриа өрнүүлэхэд тохиромжтой VIP өрөөтэй.
Нагоми 1 ресторан нь төв Хаан банкны 1 давхарт байрладаг билээ.
Жинхэнэ япон сушины амтыг эндээс л амтлахын учир...
Нагоми рестораны хамт олон 20 гаруй төрлийн суши загас, далайн гаралтай бүтээгдэхүүн, будаа, бүхий л хоолны орцоо Япон улсаас импортоор авчирдаг. “Явдаг сүши”-ний тоног төхөөрөмж нь дэлхийн зах зээлийн 60 хувийг хангадаг Ишино үйлдвэрийнх. Япон тогооч нар Сүзүмо компанид үйлдвэрлэсэн сушины будаа бөөрөнхийлдөг өхөөрдөм Сүши роботынхоо хамт хүрэлцэн ирсэн зочдоо шинэхэн сушигээр дайлдаг.
“Нагоми” рестораны урсдаг сүшиний ширээн дээр өнгө өнгийн тавагтай, төрөл бүрийн загасны сүши явж байгааг хараад өөрийн эрхгүй идэх хүсэл тань төрөх биз ээ. Эндээс зөвхөн сүши ч биш төрөл бүрийн ундаа,жимс, десерт, шөл боон бусад хүнсийг сонгон авах боломжтой юм байна. Бусад ресторануудад хоол захиалж хүлээдэг бол Нагоми ресторанд урсдаг ширээн дээр явж байгаа сүшинээс өөрийнхөө сонголтоор авч зооглох боломжтой. Яарсан үед Таны алтан цагийг хэмнэж чадна.
Тооцоогоо хэрхэн хийх вэ?
Сүшиний тооцоог хийхдээ хэрэглэсэн тавагны төрөл, тоогоор бодно. Тавагнууд нь өнгө загвар хэлбэр хэмжээнээсээ хамаараад өөр өөр байна. Тавагнуудын үнийг ширээн дээрх менюнээс харж болно. Ерөнхийдөө хямдууд нь энгийн тавган дээр, үнэтэй нь чимэглэл ихтэй тавган дээр ирдэг.
Явдаг суши буюу кайтен суши рестораны хэзээ үүссэн бэ?
Явдаг сүшитэй рестораныг Ёшиаки Шираиши хэмээх суши рестораны эзэн санаачилсан аж. Өөрийн сүшины ресторанаа ажилчдаар хангахад бэрхшээлтэй тулгарсан тэрээр Асахи шар айрагны үйлдвэрт шар айрагны лонх бөглөх эргэлддэг тавцанг хараад “Кайтэн суши” буюу “явдаг суши” ресторан нээх санаагаа олжээ. Тавцангийн загварыг гаргахаар 5 жил хөдөлмөрлөсний эцэст 1958 онд Осакад анхны ресторанаа Мавара Генроку нэртэйгээр нээж байсан байна.
Кайтен суши ресторанд үйлчлүүлэгчид эхэндээ тавцан руу харж суудаг байсан бөгөөд энэ нь олноороо явж байгаа хүмүүст тийм ч тохиромжтой бус байсан тул ширээнүүдийг нэмж нэг ширээнд 6 хүн багтахаар зохион багуулалттай болгосноор тавцангийн уртыг хэмнэжээ.
1970 онд Осакад болсон World Expo-д оролцсоноор анх Сүши рестораны цэцэглэлт эхэлжээ. 1980 онд гадуур хооллох явдал ихэссэнтэй холбоотойгоор, мөн 1990-ээд оны сүүлээр эрүүл хооллолтыг эрэхмлэх, үнэ цэнэтэй байдлыг илүүд үзэх болсноор Кайтэн сүши ихэд дэлгэрчээ. Сүүлийн үед ийм төрлийн ресторанаас санаа авч Хятад үндэсний хоолны эргэлддэг Димсум ресторан гарах болжээ.