Найр хуримын улирал налгар намар хаяанд ирлээ. Амьдралынхаа дурсамж дүүрэн гэгээн өдрийг хайртай хүмүүстэйгээ тэмдэглэн өнгөрүүлнэ гэдэг хичнээн сайхан билээ. Тэр дундаа бие биеийнхээ хайр сэтгэлийг бататган, гал голомтоо бадрааж буйгаа тунхаглан тэмдэглэх нь энэ насны мартагдашгүй нэгэн үйл явдал юм.
Энэ өдрийг онцгой байлгах зүйлсийн нэг бол яах аргагүй ширээ чимэх идээ, ундаа юм. Харахад хараа булаам, идэхэд амттай, уухад нүнжигтэй зүйлс байх нь зочдоо дайлах нэгэн онцлог билээ. Энэ удаад бид та бүхэндээ амт чанараараа хуримын ширээнд тохирох дарснуудын мэдээллийг хүргэж байна. Түүнээс урьтаад хуримаа хийж буй улирлаас шалтгаалан дарсны сонголт ямар байвал тохиромжтойг сонирхуулъя.
Намар, өвөл, хавар хийж буй хурим: Энэхүү улирлуудын аль нэгэнд хуримаа (гадаа биш дотор) хийж буй хос хуримын уух зүйлсэд улаан дарсыг илүүд үзэх хандлагатай байдаг. Дотор болж буй хуримд уух зүйлсийн 50%-д улаан дарсыг сонговол зохимжтой. Хуримд хэрэглэсэн дарс үлдсэн ч хадгалаад дараа нь хэрэглэж болох давуу талтай байдаг. Энэ үеэр хэрэглэгдэх дарсанд усан үзэмний сортын буюу Merlot, Cabernet sauvignon гэх мэт дарсыг танд санал болгож байна.
Зун болон гадаа хийж буй хурим: Зуны улиралд эсвэл халуун өдөр гадаа болж буй хуримд хүмүүс цагаан дарсыг уух дуртай. Уух зүйлсийн 30%-д гурван төрлийн цагаан дарсыг сонговол зохимжтой. Зун болон гадаа болох хуримын ширээг өнгө үзэмжээрээ чимэх дарс бол яах аргагүй Rose wine, Sauvignon blanc болон Chardonnay юм.
Амт чанар, өнгө үзэмжээрээ хуримын ширээнд тань тохирох бусад дарснуудын мэдээллийг хүргэе.
Найр хуримын улирал налгар намар хаяанд ирлээ. Амьдралынхаа дурсамж дүүрэн гэгээн өдрийг хайртай хүмүүстэйгээ тэмдэглэн өнгөрүүлнэ гэдэг хичнээн сайхан билээ. Тэр дундаа бие биеийнхээ хайр сэтгэлийг бататган, гал голомтоо бадрааж буйгаа тунхаглан тэмдэглэх нь энэ насны мартагдашгүй нэгэн үйл явдал юм.
Энэ өдрийг онцгой байлгах зүйлсийн нэг бол яах аргагүй ширээ чимэх идээ, ундаа юм. Харахад хараа булаам, идэхэд амттай, уухад нүнжигтэй зүйлс байх нь зочдоо дайлах нэгэн онцлог билээ. Энэ удаад бид та бүхэндээ амт чанараараа хуримын ширээнд тохирох дарснуудын мэдээллийг хүргэж байна. Түүнээс урьтаад хуримаа хийж буй улирлаас шалтгаалан дарсны сонголт ямар байвал тохиромжтойг сонирхуулъя.
Намар, өвөл, хавар хийж буй хурим: Энэхүү улирлуудын аль нэгэнд хуримаа (гадаа биш дотор) хийж буй хос хуримын уух зүйлсэд улаан дарсыг илүүд үзэх хандлагатай байдаг. Дотор болж буй хуримд уух зүйлсийн 50%-д улаан дарсыг сонговол зохимжтой. Хуримд хэрэглэсэн дарс үлдсэн ч хадгалаад дараа нь хэрэглэж болох давуу талтай байдаг. Энэ үеэр хэрэглэгдэх дарсанд усан үзэмний сортын буюу Merlot, Cabernet sauvignon гэх мэт дарсыг танд санал болгож байна.
Зун болон гадаа хийж буй хурим: Зуны улиралд эсвэл халуун өдөр гадаа болж буй хуримд хүмүүс цагаан дарсыг уух дуртай. Уух зүйлсийн 30%-д гурван төрлийн цагаан дарсыг сонговол зохимжтой. Зун болон гадаа болох хуримын ширээг өнгө үзэмжээрээ чимэх дарс бол яах аргагүй Rose wine, Sauvignon blanc болон Chardonnay юм.
Амт чанар, өнгө үзэмжээрээ хуримын ширээнд тань тохирох бусад дарснуудын мэдээллийг хүргэе.