Зөгийн балыг таримал болон ойн цэцэгсийн бал гэх мэтээр ангилдаг байна. “Цэцэг” брэндийн зөгийн балыг байгалийн буюу ойн цэцгээс гарган авдгаараа онцлог юм байна.
Өөрөөр хэлбэл зөгийгөө таримал цэцэг, рапс, гурвалжин будаан дээр тавьдаггүй аж. Зөгий хаана оторлож нүүдэллэн, ямар цэцэг ургамал дээр сууснаас тухайн ургамлын тоос баланд нь илүү өндөр тунтай зонхилдог байна.
“Цэцэг” зөгийн балыг үйлдвэрлэгч н.Шүрэнхүү иргэд элсэн чихрийн хэрэглээгээ бууруулан, оронд нь зөгийн бал хэрэглэж дадвал эрүүл мэндийн олон төрлийн ач тустай гэж зөвлөсөн юм.
Хүннү Моллд болж буй Foodex Mongolia 2018 үзэсгэлэнгээс бэлтгэв.
Зөгийн балыг таримал болон ойн цэцэгсийн бал гэх мэтээр ангилдаг байна. “Цэцэг” брэндийн зөгийн балыг байгалийн буюу ойн цэцгээс гарган авдгаараа онцлог юм байна.
Өөрөөр хэлбэл зөгийгөө таримал цэцэг, рапс, гурвалжин будаан дээр тавьдаггүй аж. Зөгий хаана оторлож нүүдэллэн, ямар цэцэг ургамал дээр сууснаас тухайн ургамлын тоос баланд нь илүү өндөр тунтай зонхилдог байна.
“Цэцэг” зөгийн балыг үйлдвэрлэгч н.Шүрэнхүү иргэд элсэн чихрийн хэрэглээгээ бууруулан, оронд нь зөгийн бал хэрэглэж дадвал эрүүл мэндийн олон төрлийн ач тустай гэж зөвлөсөн юм.
Хүннү Моллд болж буй Foodex Mongolia 2018 үзэсгэлэнгээс бэлтгэв.